Abroncsfüggők

Gyurta elégedett új kocsijával  

2017. március 03. 07:09 - butsi77

„Körbejártam, minden oldalról bejön nekem” – írta Facebook oldalára az Audival együttműködési megállapodást kötött Gyurta Dániel olimpiai-, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó, miután átvette 2.0 TDI, 190 lóerős Audi A5 Sportback autóját. 

a5_1.jpg

A második generációs A5 Sportback csak nemrégiben érkezett a hazánkba, és amint körülnéztünk az autószalonban, nemcsak ötajtós Sportback állt ott, hanem háromajtós kupét is várta a vevőjét. Külön érdekesség, hogy amíg a Sportback alatt Continental ContiSportContact abroncsok feszültek, addig a kupét a Hankook Ventus S1 evo abroncsával szerelték fel.

Jelenleg az A5 Sportback különféle változatai 190 és 354 lóerő közti teljesítményű motorokkal érkeznek, később viszont lesznek 150 lovas benzines és dízel motoros modellek is. Az új generációs modellekben mutatkozik be az úgynevezett quattro ultra, ami azt jelenti, hogy az autó továbbra is összkerékhajtású, ám ha sík, száraz úton, egyenletes sebességgel gurulunk, automatikusan leválasztja a hátsó tengely hajtását, így száz kilométerenként 3 deciliterrel csökken az üzemanyag fogyasztás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7012308913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása