Abroncsfüggők

Ajánlat nyárra: Maxxis Premitra HP5  

2016. december 12. 07:46 - butsi77

Príma eredményt ért el a brit Professional Driver tesztjén a Maxxis Premitra HP5.

A nyári abroncsot arra optimalizálta a Maxxis, hogy kiváló teljesítményt nyújtson nedves és száraz időjárási körülmények között.

maxxis-premitra-hp5-png-f-f-l800-sk4.png

Mivel egy sokoldalú UHP abroncs létrehozása volt a cél, a teljes mértékben szilika-alapú gumikeverékkel készült a HP5 kevésbé melegszik, viszont kopásálló és tartós is egyben. A mintázatot pedig úgy alakították ki, hogy a lehető legkisebb legyen a vibrációs zaj és a gördülési ellenállás, ugyanakkor a gyári szakembereknek sikerült minimálisra csökkenteni az aquaplaning-veszélyt.

Hogy még nagyobb legyen az öröm, nagy sebességnél is kiváló stabilitást és sportos teljesítményt nyújt ez a 23 méretben készülő szép abroncs. Lássuk csak az abroncs százalékos teljesítményét:

Aquaplaning

egyenesen   95,2

Aquaplaning

kanyarban  95,6

Gördülés ellenállás        96,5

Kabinzaj     98,4

Komfort     92

Vizes fékezés       94

Vizes kanyarodás 99

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4912041943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása