Abroncsfüggők

Kibérelte a dobogót a Falken

2016. november 21. 08:04 - butsi77

Az Egyesült Államokban mindig kitalálnak valami őrültséget, főként, ha autóról van szó. Ilyen egyebek között az Ultra4 sorozat, ami a sivatagi verseny és a sziklamászó (rock crawling) kocsik viadalának afféle kombinációja. Zárt pályán, tribün előtt, hadd szóljon.

falken_ultra4_ok.jpg 

Az idei szezon utolsó fordulóját október végén a nevadai Renóban tartották, és a verseny végén a Falken csapat büszkén távozhatott, hiszen a dobogó mindhárom helyén a Team Falken versenyzői – Varozza, Contreras és McNamara – végeztek az úgynevezett 4600-as kategóriában. Ennek eredményeként a Falken által szponzorált Albert Contreras az idei bajnokságot is megnyerte, míg McNamara a harmadik lett.

falken_wildpeak_ok.jpg

Az eredményhez nem volt elég a motor, a hajtáslánc és a felfüggesztés hármasságának kiváló volta, hanem kellett a Falken zseniális abroncsa a Wildpeak A/T is.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr2011978564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása