Abroncsfüggők

A Falken bővíti négy évszakos kínálatát Nagy Britanniában

2016. november 11. 07:55 - butsi77

Matt Smith, Falken Tyres UK igazgatója szerint az abroncsgyártók tovább nem halogathatják, hogy komolyan tervezzenek a négy évszakos abroncsok piacával, és arra számít, hogy egyre több márka fogja bővíteni kínálatát a szegmensben.

A Falken ilyen tekintetben élenjáró bolt a brit piacon – ahol az ország nagy részén ismeretlen fogalom a fagy –, miután bevezette a Falken Euroall Season AS200 abroncsot 2013-ban. Most viszont a négy évszakos abroncsok gyorsan bővülő keresletét látva, az Egyesült Királyságban 15 új mérettel bővíti a szegmens kínálatát.

falken-euroall-season-as200-sml-566x800.jpg

 A brit Tyre Reviews a Euroall Season AS200 idei tesztje után kiemelte, hogy az abroncsot az alacsony ár és a jó kezelhetőség jellemzi. Emellett kiemelték, hogy hóban kellemesen rövid a fékút, száraz utakon jól kezelhető, és nedves útburkolaton is elfogadható teljesítményt nyújt. Ugyancsak kiemelték az alacsony gördülési zajt, és egyedüli hibaként a viszonylag nagy gördülési ellenállást említették meg az összefoglalóban.

Szólj hozzá!
Címkék: anglia falken

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr6211949619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása