Abroncsfüggők

Amerikai gyártót vett a MOMO

2016. november 02. 07:38 - butsi77

Az olasz MOMO bejelentette, hogy sikeres felvásárlás után a világ egyik legelismertebb kovácsolt könnyűfém felnigyártója, az ADV1 harmadikként csatlakozott a MOMO valamint a REDS alkotta csoporthoz.

momo.jpg

A tranzakció tovább erősíti MOMO mint globális autóipari kiegészítő-gyártó cég piaci jelenlétét. A két ikonikus cég, a MOMO és az ADV1 összeolvadása óriási lehetőségeket biztosít a hosszú távú növekedés számára: az erők egyesítése nem csupán az eladásokban, hanem a fejlesztés és gyártás területén is komoly eredménnyel járhat a csoport számára. A 2009-ben Floridában alapított ADV1 fejlesztőközpontja Miamiban van, a gyártóüzeme azonban Los Angelesben működik. Az előzetes hírek szerint viszont Miamiban is létesül egy gyártóüzem.

A több mint 40 országban jelen lévő ADV1 a megszállottak körében elsősorban arról ismert, hogy nagy teljesítményű autókhoz tervez és gyárt különleges minőségű kerekeket. Képünkön például egy McLaren 650S alatt láthatjuk a cég kerekeit, bár ez a modell lassan a múlté: hírek szerint egy év múlva leváltja az utódja, az 570S Spider.

momo_adv1_ok.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8411923471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása