Abroncsfüggők

Két évig Nexennel radíroz a Formula Drift

2016. április 23. 11:17 - butsi77

 A Nexen Tire az amerikai Formula Drift versenysorozat hivatalos kiemelt partnere lett a 2016/2017-es szezonban és mint ilyen, N’Fera SUR4 abroncsokat biztosít versenyhasználatra. A cég ugyanakkor több versenyzővel is szerződést kötött a következő két évre.

drift_ok.jpg

A márka N'Fera Sur4 gumiabroncsa egy Extreme Ultra High Performance abroncs, amely optimális tapadást és visszajelzést biztosít, miközben extrém körülmények között is csak minimális mértékben csökken a teljesítménye. A különleges igénybevételre tervezett abroncsot húsz különféle méretben kínálja a gyártó.

drift2_ok.jpg

A kapcsolat a Formula Drifttel, ahol gumi teljesítménye döntő szerepet játszik a kezelhetőség maximalizálásában valamint a hatékony tapadás biztosításában, ideális lehetőséget biztosít a Nexen számára, hogy bemutassa a teljesítmény-alapú technológiáját és növelje a márka ismertségét – szól a Nexen Tire közleménye, ami kiemeli, hogy a cég tovább fogja erősíteni marketing tevékenységét a motorsportok területén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr558656522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása