Abroncsfüggők

Kumho abroncsokra állítják az Atlast Tennesseeben

2018. május 31. 08:47 - butsi77

Az első valóban nagy, full size kategóriájú Volkswagen SUV, az Atlas a Kumho Crugen Premium KL33 abroncsán gördül le a gyártósorról.

vw.jpg

Észak-Amerika a pickupok és a nagyméretű SUV modellek legfőbb piaca, ezért a Volkswagen sokat vár a hétszemélyes Atlas fogadtatásától. A VW chattanoogai üzemében készülő autót 3,6 literes VR6-os benzinmotor hajtja, aminek 280 lóerős teljesítménye 245/60 R18 méretű Kumho Crugen Premium KL33 abroncsokra zúdul.

kumho_crugen_premium_kl33_1.jpg 

A gumikat két év fejlesztés és széleskörű tesztelés után az elmúlt év végén kezdte szállítani a Kumho a Volkswagennek. A Kumho büszke lehet a Crugen-család kiváló közúti teljesítményére, hiszen kezelhetősége, fékezési tulajdonságai, valamint stabil úttartása a gyors vezetés során tökéletesen illeszkedik a high-end SUV-okhoz. Anyagának szilika bázisa és a mintázat egyaránt halk utazást, kicsi gördülési ellenállást, vagyis alacsony fogyasztási értékeket biztosít.

A Crugen Premium KL33 a Kumho Tire dél-koreai Gwangju üzemében készül, és a VW Atlas mellett a Hyundai Santa Fe első szerelésű abroncsa is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3414014294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása