Abroncsfüggők

Min gurul Cseh Laci Cuprája?

2018. május 16. 08:19 - butsi77

A SEAT évről évre új autóval támogatja a magyar úszósport sokszoros bajnokát, Cseh Lászlót, aki ezúttal 15. SEAT-ját vehette át, mégpedig egy Leon ST Cupra modellt. Laci sokszor jelét adta, hogy szereti a márkát. Akkor is kitartott a SEAT mellett, amikor lehetősége lett volna prémium autóval járni.

seat_leon_st_cupra.jpg 

Mivel lehetőséget kapott, hogy megválaszthassa a részleteket, ezúttal fekete lett a beltér, még a mennyezet is, az ülés anyaga pedig a rendkívül kellemes, lélegző alcantara. A karosszéria acél-szürkéjét jól feldobja a felnik és a visszapillantó tükrök narancssárgája, és a kocsi 300 lóerejét automata DSG váltó továbbítja mind a négy kerékhez. A kerekeket pedig 235/35 R 19 Continental ContiSportContactabroncsok díszítik.

 seat_leon_cupra.jpg

„Hogy miért SEAT?  Azért, mert sportossága nekem éppen megfelel” – válaszol a kérdésre Cseh László, hozzátéve: „A SEAT közvetlenebb kormányreakciókat ad, futóműve révén pedig dinamikusabb, mint a legtöbb autó. Nem is beszélve a belső teréről, vagy a kormánykerék ergonómiai jellemzőiről.  Nézzünk erre az autóra: annyira telitalálat, hogy minden igényemet kielégíti. Eleinte öt- és háromajtós Leonom volt, azt követően az Altea következett, majd ismét a Leonok jöttek.

Amikor pedig megjelent a Leon ST-nek nevezett kombi változata, formája rögtön megtetszett, mintha nekem tervezték volna. A 455 centiméter hosszú kombi 587 literes csomagterét rendszeresen kihasználom, például, amikor horgászni megyek, vagy nagyobb méretű dolgokat vásárolok. Ilyenkor minden elfér, akárcsak akkor, ha Egerbe megyünk edzőtáborozásra. Bár néha meglepetések is érnek. Például az előző ST-nél fél év után jöttem rá, hogy ajtókárpitokon húzódó LED élvilágítás színét is lehet állítani.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8013956594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása