Abroncsfüggők

Ilyen abroncsa van Liu Shaolin Sándornak

2018. március 29. 07:40 - butsi77

A legeredményesebb magyar gyorskorcsolyázó szerdán vette át támogatóitól azt a kocsit, ami Continental ContiSportContact 5p 235/35 R19 91Y gumikon fut. Kell is ez a minőség, mert az összkerekes SEAT Leon Cupra 300 lóerős.

kori5.jpg

A magyarországi SEAT képviselet és a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség tíz SEAT Leonnal támogatja a rövidpályás gyorskorcsolya olimpiai válogatott-keretet, miután a téli olimpiára mindkét nemből öten kvalifikálták magukat. Így tehát Bácskai Sára Luca, Jászapáti Petra és Kónya Zsófia hatchback kivitelt vezethet, Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Oláh Bence, Heidum Bernadett, és Keszler Andrea kombit.

kori2_v.jpg

Az egyéniben is legeredményesebb versenyző, Liu Shaolin Sándor pedig – aki az olimpia óta, most március végén is nyert egy ezüstérmet összetettben a montreali rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon – egy 300 lóerős SEAT Leon Cuprát kaphatott.

A többi kilenc Leont 1.4 literes TSI motor hajtja, ennek megfelelően Hankook Ventus Prime2 gumikon gördülnek. A Porsche Hungaria SEAT márkaigazgatósága ugyanakkor – tekintettel arra, hogy nagyon friss az olimpikonok jogosítványa – az autókhoz vezetéstechnikai tréninget is ajándékoz. Ez Liu Shaoang számára kissé korai még, de idén már megszerzi a jogosítványt, hiszen a tavalyi év az olimpiai felkészüléssel és a versenyekkel ment el. Mint mondta választania kellett: vagy olimpiai bajnok lesz vagy megszerzi a jogosítványt. Hát inkább olimpiai bajnok lett. 

A vezetéstechnikai tréning nagyon jó ötlet, ami nemcsak nekem lesz hasznos, hanem a csapat minden tagja számára – mondta Liu Shaolin Sándor, akinek a Leon Cuprájához DSG automata sebességváltó jár. „Jobban szeretem az automatát, mert nagyon lusta vagyok” – mosolygott Sándor, hozzátéve, hogy jóllehet közel fél évet töltött külföldön – edzőtáborokban, versenyeken –, tavaly több mint 16 ezer kilométert vezetett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr2013787450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása