Abroncsfüggők

Nankang a Volkswagen I.D. VIZZION kerekein

2018. március 14. 07:39 - butsi77

A 88. genfi Autószalonra a Volkswagen jelentős flottát szállított. Köztük volt I.D. VIZZION is, amelynek a jövőbeni I.D. modellcsaládban vezető szerepet szánnak. A genfi fotókon aztán azt is megláttuk, milyen gumikat szereltek a kerekekre.

vw-id-vizzion-concept-geneva-1.jpg 

Ugye milyen ritka méret a 255/30 ZR 24? Hát kérem, ilyen 24 hüvelykes Nankang Ultra Sport NS II abroncsot szereltek a Volkswagen I.D. VIZZION kerekeire. A /30-as oldalfal olyan alacsony, hogy csak egészen kis betűkkel fért el rajta a Nankang felirat. Tanulmánymodellhez ritka abroncs való, különösen olyan modellhez, ami alá szokatlanul nagy átmérőjű kerekeket terveztek.

vw-id-vizzion-geneva-1_v.jpg

Az önvezető autónak látszó I.D. VIZZION vezetőülése előtt csupán egy polc van, de azt írja a gyári közlemény, hogy a Passat méretű kocsi „műszerfal és kormány beépítésével legkésőbb 2022-ben piacra kerül, mint a márka I.D. családjának élén álló szedán. Ez a modell alkalmas lehet önvezető funkciókra is, mert lépésről lépésre átveszi a vezető feladatait, amennyiben az autó vezetője azt úgy akarja.

vw_vizzion-concept-geneva-1.jpg

Az autó kívülről egy Passat méretét idézi, de belül egy Phaeton belső terével rendelkezik. A kizárólag elektromos hajtással futó modell hatótávolsága elérheti a 650 kilométert is.

A standon álló autó minden idők egyik legemocionálisabb és legkarakteresebb Volkswagenje, és a cég ezzel azt is bemutatja, hogy még az elektromos és önvezető autók korában is lehet vonzó, karakteres és egyéni autókat gyártani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5513732864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása