Abroncsfüggők

A Rotalla SUV-abroncs a portugál kupa partnere

2018. február 26. 07:54 - butsi77

A Rotalla abroncsmárka tulajdonosa, az Enjoy Tyre lett a Taça de Portugal, vagyis a Portugál Kupa hivatalos partnere. A Rotalla felirat a május huszadikai döntőig lesz látható a futballpálya szélén.

„A Rotalla tizenegy éve kapható a portugál gumiabroncs-piacon, most pedig, mint a Taça de Portugal hivatalos partnere, a televízió által tovább növeli ismertségét” – mondta Rob Henderson, Enjoy Tyres európai piacokért felelős ügyvezetője.

rotalla-portugal_v.jpg

A reklámkampány indítása nem véletlen, hiszen az Enjoy Tyre bővíteni kívánja két márkája, a Rotalla és a Routeway forgalmát. Az előbbi ugyan már egy évtizede kapható az Európai Unióban, a Routeway azonban csak 2012 óta tartozik az anyacég portfóliójához. 

 A Rotalla SUV abroncskínálata az RF10 HT és az új A/T AT-01 termékcsaládra alapul. A Routeway pedig a Suretrek RY87 és RY88 SUV gumikkal, valamint a Suretrek RY86 UHP Sport abronccsal száll a piaci versenybe.

Szólj hozzá!
Címkék: abroncs rotalla

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr2913698676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása