Abroncsfüggők

A Hankook bejött a PSA konszernnek

2018. február 12. 08:22 - butsi77

A Citroën új rétegmodellje, az aszfalt-terepjárós divathullámra kapaszkodó C3 Aircross kétféle Hankook abroncson gördül ki a gyárból.

hankook_citroen-c3-aircross_v.jpg

Egyrészt a 195/60 R16, 205/60 R16, illetve a 215/50 R17 méretű, négy évszakos Kinergy 4S szerepel a kínálatban, másrészt nyárra a Ventus Prime³ 205/60 R16 méretű kivitele kerül fel a szerelőszalagon.

A kompakt SUV számára ezek pontosan megfelelnek, hiszen a C3 (Picasso) alapra készült 4,15 méteres autó nem terepjáró – összkerékhajtású változata nincs, nem is lesz –, viszont dizájnelemei révén kapós lehet.

hankook_citroen-c3-aircross1_v.jpg

„A Citroën-megrendelést követően azt várjuk, hogy erősödjön a kapcsolatunk Európa második legnagyobb autógyártó csoportjával”– nyilatkozta Tony Lee, a Hankook Tire Europe marketing és értékesítési alelnöke, hozzátéve: „mivel az Opel / Vauxhall és a Peugeot testvérmárkákhoz már szállítunk gumiabroncsokat, nagy lehetőségeket látunk az intenzívebb együttműködésre, különösen az európai piacon, ami nagyon fontos számunkra.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4113657892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása