Abroncsfüggők

Olyan szép tavaszt kívánunk, mint ez a bobber

2018. február 07. 09:17 - butsi77

Még csak most kezdődött az év, ezért a meleghullámok ellenére is kevés a motoros az utakon. De vigasztaljon a tudat: az idő nekünk dolgozik, és rövidesen itt az új szezon. Addig is bámuljuk meg ezt a szépséget, amit a szomszédos Portugáliában faragtak egy kissé viseltes, 1982-es BMW R65-ből.

unik-edition-hulk-1_ok.jpg

A Gonçalves testvérpár, Tiago és Luis régi álmát megvalósítva létrehozta a műhelyét Unik Edition néven, és minden, ami elhagyja a műhelyt, valóban egyedi. Így járt ez az egyébként egy csűrben talált BMW is.

Csakhogy amint letakarították, a srácok úgy gondolták, hogy az eredeti, meglehetősen dömper tank sehogy sem illik egy bobberhez, úgyhogy ahelyett a bringa megkapta egy Yamaha Virago 1100 tankját. És íme, egyből szebb lett az összhatás. unik-edition-hulk-3_ok.jpg

A 390 milliméteres Hagon teleszkóp villái között Brembo féknyergek és tárcsák vannak az eredetinél nagyobb, Firestone gumival öltöztetett 19 hüvelykes első keréken, hátul viszont 18-as keréken pöfög a bobber.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr1213641712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása