Abroncsfüggők

Hat Cooper a Huntsman alatt

2018. január 31. 08:02 - butsi77

A brit Kahn Design arról ismert, hogy semmi sem elég jó a tervezőinek. Bármilyen gyári autót addig políroznak, amíg olyan vad külsőt kapnak, amit a gyártó fejlesztői sem álmodtak. Emellett a Kahn – ha éppen terepjárókat készít – hűséges a Cooper Discoverer abroncsokhoz.

Vegyük először a két Huntsman modellt, amelyek eredetileg Land Rover Defenderek voltak. A rövid változat a hétköznapi bevásárlásra való, de itt van a hatkerekű, ami odadobja a kesztyűt a Mercedes-Maybach G650 Landauletnek, (A landaulet az a karosszéria, aminek a hátsó vászonteteje lehajtható.)

Kétségtelen, presztízsmodellről van szó. „Amire a németek képesek, az nekünk sem nehéz, itt a Szigeten” – gondolhatták az angolok, és létrehozták ezt a furcsaságot, amit egy 500 lovas, 6,2 literes V8 motor hajt. A hírek szerint a modell világpremierje a tavaszi nemzetközi autószalonon lesz, Genfben.

Aztán itt van a Kahn Design Jeep Wrangler Black Hawk Edition, amihez szintén a Cooper szállította a Discoverer STT Pro abroncsokat. Mit mondjunk, jól áll neki.

Szólj hozzá!
Címkék: cooper abroncs kahn

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3513619306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása