Abroncsfüggők

Négyhetes kaland: Goodyear, Land Rover, Peru

2018. január 02. 08:49 - butsi77

Goodyear Wrangler DuraTrac abroncsokat szereltek azokra a kocsikra, amelyek négy hétig zötyögtek távol mindenféle úttól Peruban, a Land Rover Experience Tour alkalmával.

peru1_ok.jpg

 A Wrangler DuraTracot úgy fejlesztették ki, hogy megbirkózzon a legnehezebb tereppel is, beleértve a homokdűnéket, éles köveket, folyóágyakat és meredek szögű hegyi utakat – nem is beszélve a sárról –, amelyek mindegyike igénybe vette a résztvevőket.

peru2_ok.jpg

Ilyen körülmények között szükség is volt a Goodyear TractiveGroove technológiájára, ami különösen nagy segítséget nyújtott a sárban és a hóban, hiszen nem a kocsik nem veszítették el a vonóerőt. Az öntisztító vállblokkok ugyanis gyorsan kipergették a bordák közül a kavicsot, nedves földet és a sarat.

peru3_ok.jpg

A Land Rover és a Goodyear kapcsolata a hetvenes évekre nyúlik vissza, amikor az abroncsgyártó az első generációs Range Rover gyári beszállítója volt. Az együttműködés azóta is tart: manapság a Goodyear a Land Rover Discovery és a Range Rover Velar gyári beszállítója.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5813540379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása