Abroncsfüggők

Télre összefogott a McLaren és a Pirelli

2017. december 01. 08:05 - butsi77

A szupersport autókról szóló cikkekben valahogy sosem kerül szóba a téli gumi, noha nyilvánvaló, hogy nem helyes ezeket a paripákat istállóba zárni télire.

mc3.jpg

Most viszont nyugodtak lehetünk: ha veszünk a McLarentől egy 570S, egy 570GT vagy egy 570 Spider modellt, komplett téli abroncs-szettet is kapunk hozzá. Nem is akármilyet.

mc2.jpgA McLaren ugyanis megállapodott a Pirellivel, és szerződésük értelmében az 570-es sorozathoz Pirelli MC Sottozero 3 abroncsok járnak, amit a brit és az olasz cég szakemberei közösen fejlesztettek ki a kocsik menettulajdonságai által támasztott igények alapján.

mc1.jpg

A különleges gumiabroncsok 14 küllős, kovácsolt könnyűfém kerekekre kerülnek, és a McLaren Winter Wheels and Tyres készlet már megrendelhető a márka európai és észak-amerikai kereskedő partnereinél.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5913408027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása