Abroncsfüggők

Ezzel jön az új Cayenne

2017. november 15. 09:28 - butsi77

A Porsche a Bridgestone-t bízta meg azzal, hogy a Porsche Cayenne harmadik generációjához gumiabroncsot szállítson. A Dueler H/P Sport abroncsokat, Rómában, a Bridgestone Európai Műszaki Központjában fejlesztették ki, a gyártás pedig a Bridgestone a lengyelországi Poznanban lévő üzemében történik.

bridgestone-dueler-h-p-sport-rft-close-up.jpg 

A Porsche Cayenne Bridgestone abroncsokkal történő gyári szerelése fontos visszatérési lehetőséget jelent az abroncsgyártó számára. A Cayenne ugyanis tulajdonképpen egy külön járműosztály: nem nehézkes SUV és nem földhöz lapuló sportkocsi, hanem mindkettő tulajdonságait hordozza.

Képtalálat a következőre: „new porsche cayenne”

És mivel terepképes sportkocsi a Cayenne, az új generációhoz vegyes méretű gumiabroncsokat tervezett a Porsche. A 19 hüvelykes kerekekre 255/55 ZR19, illetve 275/50 ZR19 méretű abroncsok kerülnek, míg a 20 hüvelykesek 275/45 ZR20 és 305/40 ZR20 méretűket kapnak. Kellenek is a széles papucsok, hiszen a legvéznább Cayenne is 340 lovas.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3513277609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása