Abroncsfüggők

A verseny, az verseny

2017. november 03. 09:19 - butsi77

Az ember már csak olyan, ha feltalál valami járművet, azzal rögtön versenyezni kezd, attól függetlenül, hogy alkalmas-e a versenyre, vagy sem.

Mai ember beülni sem merne Marcel Renault 5,4 literes, négyhengeres kocsijába, nemhogy nekivágni a Párizs-Bécs versenynek, amit Marcel meg is nyert 1902-ben.

vienna_marcel_renault.jpg

Az embereket azóta is fogva tartja a versenyláz. Például az 1970-es London-Mexico rallyn elindult egy Rolls Royce Silver Shadow is. A tulaj csak annyi változtatást csinált, hogy a tetőre vezette a kipufogót, és előre felcsavarozott egy bozótrácsot. (A versenyt egyébként egy rally-Ford Escort nyerte…)

rally_rolls_ok.jpg

Szóval az egyénieskedésnek nincs határa. Itt van ez a Bentley Continental GT, amit gyökeresen átalakítottak. A hatliteres W12-es motor 265/65 R17-es abroncsokat hajt meg. Egy ilyen került a hátsó ablak fölé is, a két oldalán pedig egy-egy húszliteres benzinkanna kapott helyet.

bentley-continental-off-road-1.jpg

bentley-continental-off-road-7.jpg

bentley1.png

Szép, ugye?

Szólj hozzá!
Címkék: verseny abroncs

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr613153282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása