Abroncsfüggők

A Falken Team pilótája nyerte a Red Bull Air Race Világbajnokságot

2017. október 19. 12:11 - butsi77

Óriási fölénnyel nyerte a Falken versenyzője, Yoshihide Muroya a Red Bull Air Race Világbajnokság utolsó fordulóját Indianapolisban. A Falken Tire által szponzorált csapat gépének 1:03:026-os ideje magáért beszél, hiszen a második és harmadik helyezett ideje 1:05:546, illetve 1:05:829 volt.

air_falken2.jpg

Így Yoshihide Muroya nem csupán megnyerte a versenyt – és persze a világbajnokságot –, hanem több mint egy másodperccel megjavította a pályarekordot is, amitől leesett a nézők és a versenytársak álla.

Igaz, július elején, Budapesten kissé megbillent a diadalmenet, hiszen a Red Bull Air Race Világbajnokság negyedik, budapesti fordulóján csak a harmadik legjobb időt érte el a Falken versenyzője, ám az összetettben még akkor is vezetett. Az évadot 74 ponttal nyerte az új világbajnok a 70 pontos cseh Martin Sonka, valamint az 56 pontos kanadai Pete McLeod előtt.

air_falken.jpg

Az idei volt a harmadik szezon, amikor a rendkívül tehetséges Yoshihide „Yoshi” Muroya a Falken színeiben indult, aki tavaly érte el az első futamgyőzelmét. Idén pedig a nyolc futam közül négy után állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3013026232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása