Abroncsfüggők

Kristofferssonnak már csak üdülés lesz a dél-afrikai RX futam

2017. október 16. 08:14 - butsi77

Jóllehet az idei rallycross világbajnokság utolsó futama még hátra van, de Johan Kristoffersson gyakorlatilag megnyerte az idei évadot. Már a szeptember végi német futam előtt is ez volt az ábra, most viszont már biztos, hogy Johan a világbajnok.

A Cooper abroncsok, valamint a Volkswagen Polo GTi igen jó eredményekhez segítették a svéd PSRX Volkswagen csapatot, hiszen a csapat másik pilótája a 2014-es és 2015-ös világbajnok Petter Solberg, aki egyébként a második helyen áll, igaz, 52 ponttal lemaradva.

Érdemes az élen álló tíz versenyző eredményeit végignézni, mert a gymkhana-videók sztárja, Ken Block 185 ponttal lemaradva, csak a kilencedik.

De nézzük csak, mit tud az autójuk?

cooper_kristoferson2_ok.png

A négy méter hosszú és 182 centi széles Polo GTI Supercar kétliteres motorja 570 lóerős, és 1,9 másodperc alatt gyorsul százra. Ezt a teljesítményözönt kell a Cooper abroncsoknak kordában tartani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5712991554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása