Abroncsfüggők

Marcona külsőt kapott a VW Amarok V6

2017. szeptember 18. 08:01 - butsi77

Képünkön Bridgestone Dueler H/P abroncsokat visel ez a meglehetősen marcona Volkswagen Amarok, amelyet Frankfurtban, a nemzetközi autószalonon lehet megtekinteni.

vw_amarok_ok.jpg

Jogosan marcona az Amarok, és ennek oka ott van a hűtőrácson: a V6 jelzés mögött háromliteres TDI dörmög. Az 5,25 méter hosszú, és a tükrökkel együtt 2,23 széles Amarok Dark Label limitált változat 201 lóerős. Németországban jövő tavasszal lép piacra, ára nettó 33 714 eurótól indul.

vw_amarok2_ok.jpg 

De ott van a VW standján az az állandó összkerékhajtású Amarok Aventura Exclusive is, amelynek 258 lóerős teljesítménye nyolcfokozatú automata sebességváltón keresztül jut el a 19 hüvelykes Milford keréktárcsákhoz. Ez a teljesítmény bőséges erőt biztosít a vontatáshoz, sőt még a száguldozáshoz is.

Belül az Amarok Aventura Exclusive sportos jellegét hangsúlyozza a fekete bőr, amit a kurkumasárga varrások kontrasztja tör meg. A jármű emellett 14 módon állítható ergoComfort üléseivel, a váltófüleket is hordozó, háromágú, bőrbevonatú multifunkciós kormánykerekével, valamint Discover Media navigációs rendszerével büszkélkedik. Az Amarok új fekete tetőkárpitja szintén a frankfurti autókiállításon látható először, ami kiválóan harmonizál a titánfekete belsővel. A külső króm elemek sora belül folytatódik a króm dekorelemekkel.

vw_amarok_brgdstone.jpg 

A négyajtós, duplafülkés Amarok rakodófelületén keresztben elfér a szabvány EURO raklap, és felszereltségtől függően akár egy tonnánál is nagyobb terhet vihet. Mindezen felül az új Amarok egyes változatai akár 3,5 tonnás utánfutót is vontathatnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr1512872722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása