Abroncsfüggők

Drifting art Falken módra

2017. szeptember 11. 07:57 - butsi77

Így mennek dolgok, ha egy abroncsgyártó összefog egy német képzőművészeti és formatervező egyetemmel, aztán jön egy tesztpilóta meg egy Ford Mustang.

falken-driftdraft_ok.jpg 

Az egész úgy kezdődött, hogy a Falken Tire Europe felvette a kapcsolatot az offenbachi Hochschule für Gestaltunggal, hogy tervezzenek egy autóval létrehozható rajzot, de a vászon 5000 négyzetméteres aszfalt legyen. Az ötlet felkeltette az egyetem érdeklődését, és el is készítették a tervet, ami a monitoron jól is nézett ki, de hogyan kerül ez az aszfaltra.

Ekkor jött a 421 lóerős Ford Mustang, valamint a Falken tesztpilótája, Michael Stenten. Nem volt könnyű dolga, de szinte az első nekifutásra elkészült a kép. Igaz, jó pár kört kellett radíroznia, amíg a füstfelhő eloszlása után látszott, hogy elég pontosan sikerült aszfaltra driftelni a kinyomtatott vázlatot.

Szólj hozzá!
Címkék: drift extrém falken

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8112820772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása