Abroncsfüggők

Kamionőrület

2017. július 24. 07:46 - butsi77

Meg vannak őrülve ezek az amerikaiak.

A füst- és tűzokádó kamionokról beszélek. Mert ahhoz hozzászoktunk, hogy a tócsa másik oldalán mindent szeretnek, ami nagy, hangos, füstös, de ilyen versenyre nem is gondoltunk.

Nem a vontatók gyorsulási versenye akaszt ki, hanem az, hogy ott megy negyven-hatvan tonna néhány araszra a nézőktől, akiket 1:27-nél például csak egy léckerítés véd. Az összeállítás más részein pedig nagyon alacsony betonterelők vannak a pálya két oldalán, és azokon simán átborul a rakomány és kilapíthat néhány tucat rajongót. De a helyieket ez láthatóan nem aggasztja, egy olyan országban, ahol a kártérítési perektől való félelem miatt a fél méter mély városi csónakázó tavon is csak mentőmellényben lehet ladikázni.

Mondom, meg vannak őrülve ezek az amerikaiak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr1412672999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása