Abroncsfüggők

Bemutatkozott az új VW Polo

2017. július 17. 08:23 - butsi77

Michelin Primacy 3, Dunlop Sport Maxx, Bridgestone Turanza. Az első sajtófotókon ez a három abroncstípus látható a hatodik generációs Polo kerekein.

polo3_ok.jpg

Pontosabban az elsőkén, még idén Európa nagy részén piacra lépő Polo kapta a Michelint, de ezt a kivitelt rövidesen két másik követi. Képünkön Dunlop Sport Maxx gumival látható a 200 lovas, tűzvörös Polo GTI, míg a 300 wattos hangrendszerrel felszerelt fiatalos Polo Beats kerekein Bridgestone Turanza feszül.

A különféle változatok alatt 14-18 hüvelykes kerek vannak, a motorháztető alatt pedig 65 – 150 lóerős motorok, de készül már az 1.0 TGI, vagyis a 90 lovas földgázüzemű változat is.

Az első gyorshírben még nem szerepelnek méretek, az viszont igen, hogy a kis szépség már valószínűleg nem is olyan kicsi, hiszen csomagtartója jelentősen, 280-ról 351 literre bővült. Ez pedig sokat jelent, egyebek között azt is, hogy elődjénél jóval nagyobb helyet kínál vezetője és utasai számára.

Szólj hozzá!
Címkék: volkswagen polo

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3112668943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása