Abroncsfüggők

Világpremier előtt: SEAT Arona + Pirelli

2017. július 10. 08:01 - butsi77

Ilyen a SEAT újdonsága, az Arona nevű kompakt SUV, amelynek hivatalos világpremierje szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon lesz.

arona1.jpg

Amióta magára talált a márka tervezőrészlege, nagyon mennek az eladások, de érthető is, ha ilyen autókat gyártanak a katalánok, mint az Arona. A kocsi izgalmas részletekben bővelkedő hátsó része érthetővé teszi, hogy a nullszériás modell miért kapott 215/45 R17 méretű Pirelli Cinturato P7-es abroncsokat.

Az Arona a márka harmadik idén bemutatott újdonsága a megújult Leon és a teljesen új Ibiza után, amelyek révén május végéig több mint 200 ezer autót szállított ki a gyár megrendelőinek, míg tavaly mindössze 410 200 gépkocsit értékesített világszerte, ami egyébként a legjobb eredmény 2007 óta. Az új formanyelv révén tehát szépen jön felfelé a cég, és a fellendülés az Ateca tavalyi piacra lépésével kezdődött.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4412652235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása