Abroncsfüggők

Amerikai motor francia gumival

2017. június 16. 09:06 - butsi77

Ha van valami igazán amerikai, akkor az a Harley-Davidson. Annyira az USA egyik jelképes márkája, hogy egyik filmjében Amerika Kapitány is egy Harley nyergében száguldozott, és nem Buellt, Indiant, vagy Victoryt választott a rendező.

harley_davidson_street_rod_750_review_pipeburn_11.jpg 

Viszont nézzük csak a képeket: A H-D az új 750-es Street Rod modelljét mivel szereli? Hát Michelinnel! Igaz, az abroncson a Michelin felirattal szemben nem az olvasható, hogy Made in France, hanem amint a fotónkon is kivehető, Harley Davidson, de a lényeg: bizony Milwaukeeban francia abroncsot választottak gyári szerelésre.

hd-street-rod-2-ok.jpg

A cafe racer Revolution X v-twin motorja – ami a lassan már klasszikussá váló V-Rod blokk leszármazottja – egyébként 68 lovas, ami bőven elegendő a városi cikázáshoz. De biztos, ami biztos, elöl két féktárcsa fogja meg a tempót. Érdekes, hogy a Pipeburn tesztelői sokallták a blokkból feláramló hőt, ami ugyan a régi léghűtéses konstrukcióknál megszokott dolog, ám a Street Rod folyadékhűtéses.

hd_scorcher21-ok_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr9012599529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása