Abroncsfüggők

A pápa megkapta második elektromos autóját

2017. június 06. 07:36 - butsi77

Közismert, hogy Ferenc pápa milyen szerényen él, és az is, hogy nem jár luxusautóval. Ezért, amikor az év elején felajánlottak neki, hogy válasszon a Nissan Leaf és a Tesla Model S között, az egyházfő az egyszerűbb Leafet választotta.

Ezt a modellt ajándékba kapta az egyház egy berlini székhelyű vagyonkezelőtől annak érdekében, hogy felhívja a Vatikán figyelmét a megújuló energia használatára a fosszilis tüzelőanyagokkal szemben.

Pünkösd előtt pedig egy Opel Ampera-e modellt vehetett át a pápa Karl-Thomas Neumanntól, az Opel vezérigazgatójától. Igaz, az Opel már a francia PSA csoporté, de a General Motors azt tervezi, hogy a Chevy Boltot Opel Ampera néven továbbra is szállítja Európába.

 Az Opel honlapján gyönyörű fotók vannak az Ampera-e modellről, amelyeken jól látható, hogy gyári szerelésre a cég a Michelin Primacy 3 abroncsát választotta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr1612566401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása