Abroncsfüggők

Új négy évszakossal jelentkezik a Nexen

2017. május 25. 10:21 - butsi77

A márka jól áll a vásárlói elégedettségi versenyben isA Nexen Tire bemutatja legújabb modelljeit és az All Road Transform koncepcióját a Bolognában május 24. és 28. között megrendezendő Autopromotec 2017 kiállításon.

 A 170 négyzetméteres standján a Nexen egyebek között kiállítja a legújabb téli gumiabroncsát, a Winguard Sport2-t is, amely a 2017/2018-as szezonban 25 méretben lesz kapható, és amelyből tizenkét további méret érkezik a piacra a jövő évben. Az előzetes információk szerint a Nexen új N'Blue 4 Season gumiabroncsa szintén látható lesz a márka Autopromotec-standján.

nexen_autopromotec_ok.png

A dél-koreai cég bejelentette, hogy a második egymást követő évben is a negyedik helyet foglalja el tizenkét gumiabroncs márka közül a 2017-es JD Power Original Equipment Tire vásárlói elégedettségi tanulmány alapján a személygépkocsi-szegmensben.

A Nexen a Porsche, a Volkswagen, a Renault és a Fiat Chrysler gyári beszállítója. A vállalatnak egy-egy fejlesztőközpontja van Koreában, Kínában, az Egyesült Államokban és Európában, valamint a két koreai mellett Kínában is van egy gyártóüzeme.

Szólj hozzá!
Címkék: abroncs nexen

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8712539205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása