Abroncsfüggők

A Cooper a hockenheimi RX futam névadója  

2017. április 21. 07:26 - butsi77

Cooper Tire Europe kiterjesztette a World Rallycross (RX) Bajnokság támogatását. Amellett, hogy a versenysorozat hivatalos gumiabroncs szállítója és már a negyedik (egymást követő) évben társult partnere is, a Cooper lett a névadó szponzora az idei hockenheimi fordulónak.

 Így tehát Cooper Tire Europe World RX lesz a neve a május 5-7 között Hockenheimben rendezendő harmadik versenynek. Ezzel a márka tovább erősíti jelenlétét a Németországban, ahol tavaly együttműködési megállapodást kötött a Bundesligában játszó 1. FSV Mainz 05 futballcsapattal.

cooper_rcx.jpg

Az RX világbajnokság abroncs-szállítójaként a Cooper keményen dolgozik, hogy megfeleljen a rallycross követelményeinek, hiszen a versenyzőknek olyan abroncsra van szükségük, amelynek összetétele kiváló tapadást és vonóerőt biztosít mind az aszfalton, mind murván.

Az idei versenynaptárban tíz európai futam szerepel, de csapatok meglátogatják Kanadát és Dél-Afrikát is. A barcelonai első fordulót – április elején – a címvédő Mattias Ekstrom nyerte sima rajt-cél győzelemmel egy Audi S1 EKS RX quattro volánja mögött.

Szólj hozzá!
Címkék: sport verseny cooper

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7812442271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása