Abroncsfüggők

Húsz hüvelykes Turanza RFT abroncsokat kap a Lexus LS

2017. március 22. 07:56 - butsi77

A Bridgestone Corporation bejelentette, hogy a Turanza T005 RFT defekttűrő abroncsokkal látják el a gyárban az új Lexus LS szedánt.

A 20 hüvelykes kerekekre szerelt gumik RFT jelzése a run-flat technology rövidítése. A Bridgestone Turanza T005 RFT gumiabroncsban egy újonnan kifejlesztett erősített oldalfal gondoskodik arról, hogy defekt esetén ne lapuljon le a gumi az autó súlya alatt. Az erősített oldalfalat úgy tervezték, hogy a kilyukadt gumiabronccsal akár 80 kilométert is meg lehessen tenni 80 kilométeres sebességgel, mert ilyen távolságon belül biztosan találni egy gumiszervizt.

turanza_lexus.jpg

A defekttűrő technológia ugyanakkor hozzájárul a kiváló vezetési kényelemhez, amit a vásárlók elvárnak a Lexus modellektől. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen abroncsok használata feleslegessé teszi a pótkereket, és így jelentősen megnövelhető a csomagtartó befogadóképessége.

turanza_rtf_ok.jpg

Bridgestone RFT gumik vannak tervezve, hogy menjen fel 80 km (50 mérföld) akár 80 km (50 mérföld) óránként biztonsági defekt után vagy nyomáscsökkenés. Továbbá, RFT abroncsok segíthet csökkenteni a teljes súlya a jármű, mert nincs szükség a pótkerék. Defekttűrő abroncsok is hozzájárulhat ahhoz, hogy csökken a források felhasználását kiküszöbölésével pótkerekek gyakran ártalmatlanítani felhasználás nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr1912360849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása