Abroncsfüggők

Itt a Kumho sport-trió, az ECSTA család

2017. március 15. 08:53 - butsi77

Jöhet már a nyár, különösen az olyan sportautósok számára, akik a Kumho ECSTA családdal szerelik fel kocsijukat. A koreai gyártó ugyanis három UHP abronccsal jelentkezik, amelyeket arra terveztek, hogy a határon autózva is kiválóan irányíthatók legyenek.

A Kumho ECSTA PS31 futófelületén négy fő horony fut körbe és széles keresztirányú hornyokkal együtt a nyári esők idején is minimálisra csökkentik az aquaplaning veszélyét. Az oldalfal és a futófelület stílusos design elemek a sportosságot hangsúlyozzák. A nyári UHP abroncs 14-18 hüvelykes méretben és 165-275 milliméteres szélességgel kerül a piacra.

kumho_ecsta_trio_ok.jpg

Magas komfortszint és sportos karakter jellemzi a csúcstechnológiás ECSTA PS71 abroncsot, amelynek gyártása során olyan high-tech anyagot használnak, mint a legújabb generációs butadién-sztirol gumi, ami az aszimmetrikus mintázattal kiegészülve kiváló tapadást és rövid féktávot biztosít a nedves aszfalton is. Ez már 17-20 hüvelykes és 205-275 milliméteres méretben készül.

A 18-20 hüvelykes és 225-305 milliméter széles ECSTA PS91 a csúcsmodell: Y sebességindexű, tehát bírja a 300 fölötti sebességet is. Ez a Kumho mérnökei által kifejlesztett új generációs szilika futófelület keveréknek köszönhető. Az eredmény egy ultra-nagy teljesítményű gumiabroncs sport- és szuper sportautók számára, száraz úton rendkívül rövid fékúttal és kiemelkedően sportos jellemzőkkel.

Szólj hozzá!
Címkék: kumho

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7212337033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása