Abroncsfüggők

Első AA abroncsával jelentkezik Genfben a Falken

2017. március 06. 08:19 - butsi77

A március 7-17. között megrendezendő Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatja be a Falken leghatékonyabb, Ecorun A-A elnevezésű gumiabroncsát.

Az európai kereskedőknél csak a későbbi hónapokban megjelenő új modell a Falken első A-A hatékonyságú abroncsa, amelynek létrehozása során széles körben használták a fejlett 4D Nano Design technológiát és természetesen úttörő anyagokat.

falken-geneva-ok.jpg

Ezek használatával a márka arra törekedett, hogy elérje a legmagasabb AA szintet az Európai Unió gumiabroncs minősítési eljárásában.

„A Falken nem hátrál meg a jövő autózásával kapcsolatos kihívások elől, ezért fejlesztései arra irányulnak, hogy kielégítsék az elektromos és hibrid autók vezetésével kapcsolatos igényeket” – jelentette ki Stephan Cimbal, a Falken Tyre Europe marketingvezetője, hozzá téve, hogy a cég standján bemutatják az idei Falken versenyautót, és a Nürburgring 24 órás versenyen induló csapatot.

Szólj hozzá!
Címkék: abroncs genf falken

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr612316377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása