Abroncsfüggők

Légvilág címmel jelent meg a Momo-naptár

2017. február 24. 08:03 - butsi77

Úgy látszik, az idei a stílusváltások éve, legalábbis ami a naptárakat illeti. Amit megírtuk, a Pirelli a korábbiaktól gyökeresen eltérő, ugyanakkor magas színvonalú naptárral jelentkezett, és most itt a Momo képes falinaptára is.

A 2017-es Momo-naptár a híres vadfényképész, Stefano Ronchi kifinomult és elegáns madárfotóit vonultatja fel.

momo-birds_ok.jpg

„Úgy vélem, a fotográfia olyan művészeti ág, ami az írás egyik módja az árnyékok és a fények révén. Egy hatatlanná tett pillanat megörökítése, amelyen keresztül megmutatom a világot, az én világomat. Ilyen módon közlöm mindazt az élményt, amit szavakkal hasztalanul próbálnék kifejezni” – mondta munkájáról Ronchi.

A Momo Tires ugyanakkor jelezte, hogy a Momo Italyval együttműködve a további naptárjait is különféle természetfotósok munkáiból állítják össze

Szólj hozzá!
Címkék: naptár momo

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr412281393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása